SCHETSEN

De uitgeverij liet je weten dat het eerste exemplaar van je bundel FABELS VAN VERLANGEN naar je onderweg was. Maar daar dacht de post anders over. Waarschijnlijk dacht de post trouwens helemaal niet. In ieder geval vooralsnog niet aan het bezorgen van je bundel. Je kreeg wel andere post, kreeg het door je bestelde nieuwe boek van Hans Muiderman, DE LUNCHROOM - aanbevolen -, maar je bundel kreeg je niet.

Na ruim een week werd het ook de jou begeleidende dames van de uitgeverij te gortig. Ze besloten je een ander exemplaar te sturen. Dat dan waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar zou aankomen, als het de post deze keer wel zou lukken.

Maar oh wonder, op oudejaarsdag ontving je zowel het eerste als het tweede exemplaar. En bij een van de twee exemplaren wensten de dames van de uitgeverij je op een geschreven kaart succes met de promotie.

Nou, daar gaat ie dan: FABELS VAN VERLANGEN, een bundel met meer dan honderd gedichten, is te bestellen via de website van uitgeverij Boekscout of bij de boekhandel.

Natuurlijk kun je in plaats daarvan ook een elektrische tandenborstel of een kruimeldief aanschaffen. Wat velen verstandiger van je zullen vinden en wat je dan ook maar moet doen als je dat belangrijk vindt. Mij heb je er niet mee. Nou ja, misschien toch wel een beetje.

 

Nieuwe reacties

07.11 | 15:53

Meesterlijk bedacht!